Home Shop Lastoebehoren “Motor Helmet” 3M Speedglas 100

“Motor Helmet” 3M Speedglas 100

Je bent een parttime lasser maar wil toch niet de eerste de beste bescherming?

De Speedglas 100 is een perfecte startuitrusting voor de serieuze parttime lasser. Ideaal voor onderhoudswerkzaamheden aan constructies, vervoermiddelen en ieder ander MIG- of elektrode-laswerkstuk.

Zo heb je ook als gelegenheidslasser professionele bescherming. En het is de ideale serie voor wie houdt van coole designs.

Al sinds 1981 vertrouwen honderdduizenden industriële lassers op hun Speedglas laskap om elke dag zo efficiënt mogelijk te werken. De belangrijkste kenmerken van onze professionele modellen werden nu in de nieuwe Speedglas 100 verwerkt.

Hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijs

De Speedglas 100 laskap biedt een lasfilter met uitstekende optische kwaliteit, een betrouwbare omschakeling van licht naar donker, en is geschikt voor de meeste lasprocessen, zoals elektrodelassen (MMA-lassen), MIG/MAG- en vele TIG-toepassingen. De gebruiksvriendelijke Speedglas 100 is de ideale kennismaking met automatisch donkerkleurende lasfilters voor hobbylassers, landbouwers, doe-het-zelvers en onderhoudstechnici of bouwvakkers die slechts af en toe moeten lassen. Met deze laskap kunnen ze hun werkstuk toch altijd goed zien zonder hun bescherming af te nemen.

Kies uit drie versies:

– Speedglas 100 S-10 (vaste lasfilter kleur 10)
– Speedglas 100 S-11 (vaste lasfilter kleur 11)
– Speedglas 100 V (variabele lasfilter kleur 8 – 12)