Home Shop Lasapparatuur Laser lassen laser veiligheidsproducten

laser veiligheidsproducten

Zoals bij elk lasproces is het belangrijk om de juiste veiligheidsprocedures op te volgen. Laserlicht brengt immers de nodige veiligheidsrisico’s met zich mee. In de gesloten systemen die nu al in het veld staan, zit de veiligheid geïntegreerd door het laserlicht af te schermen. Bij handbediend laserlassen vraagt dat om extra aandacht.

Veilig laserlassen vraagt om gepaste PBM’s en gepaste bescherming voor de omgeving. Lastek selecteerde hoogkwalitatieve producten die u in staat stellen te profiteren van de vele voordelen van handbediend laserlassen, zonder dat u aan veiligheid hoeft in te boeten.

In het document hieronder vindt u de belangrijkste producten voor de operator en de omgeving.

 

 

Preventie-adviseurs: vraag uw veiligheidsdossier

Door het innovatieve karakter van handbediend laserlassen, zijn de veiligheidsprocedures nog grotendeels onontgonnen terrein. Lastek verricht ook hier pionierswerk: het Lastek Expert Center raadpleegde zoveel mogelijk bronnen rond beschikbare veiligheidsmaatregelen. De resultaten zijn gebundeld in een eerste rapport. Het is beschikbaar op eenvoudige aanvraag door te klikken op onderstaande knop.

Vraag uw gratis dossier nu aan!