Sales Manager - Sales Coach

Sales Manager / Sales Coach

Als Sales Manager / Sales Coach ben je met je team verantwoordelijk voor de verkoop extern en de uitbouw van de verkoop intern. Je stuurt een team van technisch-commerciële vertegenwoordigers aan. Je treedt op als coach en motiveert het team zodat de beoogde commerciële doelstellingen worden gerealiseerd. Je stelt budgetten op en je draagt eindverantwoordelijkheid voor de klantenportfolio van je team. Je voelt je thuis in een industriële omgeving. Je hebt inzicht in beslissingsprocessen. Je formuleert, implementeert en bewaakt het verkoopbeleid en vertaalt dit naar concrete doelstellingen en actieplannen. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Je profiel:

Je beschikt over minstens een A1-diploma en over minimaal 3 jaar relevante ervaring in leiding verkoop. Niettemin wegen je competenties inzake leiderschap, motivatie en commercieel inzicht door. Je hebt een stevige, integere persoonlijkheid en bent een sterk en creatief onderhandelaar. Je beschikt over een goed analytisch en organisatorisch denkvermogen. Je bent resultaat- en servicegericht en je kan vooruitzien. Vanzelfsprekend weet je je zowel mondeling als schriftelijk goed te presenteren, ook in het Frans. Een mondje Duits is een extra troef.
 

Lastek biedt:

Een uitdagende functie binnen een KMO met flexibele sfeer, in een prettig management team met open geest. Je leidt een sales team in producten die zich kwalitatief aan de top van de markt bevinden. Er is ruimte voor voortdurende bijscholing.
Uiteraard krijg je een verloning en extralegale voordelen die gepast zijn bij je functie.

Kennismaken? Meer info?

Als je geïnteresseerd bent en aan het profiel voldoet, stuur dan een gemotiveerde reactie met je CV naar tim.wils@lastek.be.

 

Bereken uw TIG-parameters